Hasznos információk, amit a fürdőszoba berendezésről tudni érdemes

Egy fürdőszoba berendezése során sok kérdés merülhet fel. Többek között, hogy milyen és mekkora tükröt válasszunk? Stílus szempontjából a formavilág befolyásoló tényező lehet. A klasszikus, antik hatású fürdőszobát kedvelők előszeretettel választanak keretes tükröt, de mindenképpen érdemes nyomon követni, hogy évről-évre mennyit változik a piaci trend.
Hasznos információk, amit a fürdőszoba berendezésről tudni érdemes

Egy fürdőszoba tükör nagyszerű lehetőséget nyújt a térformálásban, pl. kis helyiségbe érdemes nagyobb méretet választani. A fürdőszobában indul és végződik napunk. Nem mindegy, hová helyezzük a tükröt, hiszen naponta legalább 2x belenézünk, indulás előtt és hazaérkezéskor. Funkcióját tekintve legjobb helye a mosdó felett lehet, így óhatatlanul belepillanthatunk a napközbeni többszöri kézmosás során.

Arezzo fürdőszoba tükör - LED technológia

A LED technológiának köszönhetően ma már a fürdőszobában való tartózkodás alatt csökkenthetjük az energiafogyasztást, és nem utolsó sorban élvezhetjük a természetes fényt. Egy termék lehet funkcionális, de ma már az is fontos, hogy energiatakarékos legyen. Az Arezzo fürdőszoba tükör jól illeszkedik a letisztult, minimalista stílusú enteriőrbe, de az eklektika kedvelői is bátran választhatják. Innovatív megoldások és elegancia jellemzi a termékcsaládot.

Okos tükör LED technológiával

Az Arezzo design kínálatában többféle tükörrel találkozhatunk, amelyek méretüket, formájukat, funkciójukat tekintve különbözőek. Az egyik termék jellemzője, hogy okos és LED-es. Röviden összefoglaltuk, amit erről a fürdőszoba berendezésről tudni érdemes.

Képzeljük el, hogy van egy tükrünk, ami nem párásodik. Felső fénycsík, világító polc, állítható fényerő, automatikus párátlanító funkció, 2 db Blue Tooth hangszóró, melegfény, 30 W teljesítmény és 900 LM fényerő, valamint 12 év garancia jellemzi. Közvetlenül a hálózatra kell kötni, és javasolt egy plusz kapcsoló beiktatása áramtalanítás céljából.

A LED okos tükör kozmetikai tükörrel van felszerelve, amely levehető nagyító tükör. Akkumulátora újratölthető, ezért, ha visszahelyezzük magára a fürdőszobai tükörre, akkor azonnal töltés alá kerül, és nem fog lemerülni.

A jelenleg kapható Arezzo fürdőszobatükrök közül pár, amit érdemes lehet beszerezned:

Contrast okos tükör LED világítással

❖ 2 méretben kapható: 100 x 80 cm és 60 x 80 cm

❖ LED világítás (felső fénycsík, világító polc)

❖ melegfényű (3000 kelvin), állítható fényerő

❖ párátlanító funkció

❖ 2 db Blue Tooth hangszóró

Lina tükör LED világítással

❖ 2 méretben kapható: 60 x 80 cm és 80 x 70 cm

❖ világító LED csík (IP44 védelem)

❖ 48 W, 5700 kelvin színhőmérsékleti érték (hidegfehér)

❖ 2 db USB csatlakozó (töltő)

❖ páramentesítő funkció (beépített fűtőszálak)

❖ a világítás és a páramentesítő kapcsolója a tükör felületén található

Összefoglalás: Az Arezzo Design egy fiatal vállalkozás, csak pár éve van jelen Magyarországon. Formavilágát tekintve modern, letisztult, amely érdekes funkciókkal párosult. Okos és LED tükör, kerek vagy szögletes, abban egyformák, hogy érdekes megoldást, funkciót képvisel. A Zuhanykabin-szaniter oldalon mindenki megtalálhatja a számára optimálisat.

Kapcsolódó cikkek

Jelek, hogy a kandalló javításra szorul

Jelek, hogy a kandalló javításra szorul

A kandalló javításra szoruló jelek azonosítása kulcsfontosságú része otthona biztonságban tartásának.

Elromlott a bojler? Már túl öreg? Le kellene cserélni? Mennyi mostanság egy bojlercsere?

Elromlott a bojler? Már túl öreg? Le kellene cserélni? Mennyi mostanság egy bojlercsere?

A villanybojlerrel kapcsolatban néha nehéz eldönteni, hogy a csere jobb, vagy egy új bojler vásárlása.

Költözési útmutató családok számára

Költözési útmutató családok számára

Bár nehéz lehet bevonni a gyerekeket az egész költözésbe, hagyhatja, hogy kiválasszanak egy új háziállatot és egy szobát, és lehetőséget adhat nekik arra, hogy elképzeljék, mit találnak majd ott.