Kiviszi a reptérre a légitársaság a csomagjaid

Minden repülővel gyakran utazó személy ismeri az órákig tartó várakozást, és unalmas, de stresszes becsekkolást. A British Airways úgy döntött mindeszt elhagyja, és megkönnyíti az utazást. Bevezeti az otthonról való becsekkolás lehetőségét.
Kiviszi a reptérre a légitársaság a csomagjaid

A Londonban és környékén élő emberek számára hamarosan egyszerűbb lesz a repülővel való utazás, mint gondolnák. A British Airways angol légitársaság ugyanis szeretné megkönnyíteni az utazás nehézségeit.

Mindezt egy applikáció segítségével szeretnék elérni, amelyen keresztül az utasoknak 20 és 40 font (6800-13500 forint) közötti felár ellenében kell majd lefoglalniuk egy időpontot, amikor igénybe veszik a szolgáltatást. A csomagok otthonról való becsekkolása ugyanis úgy zajlik majd, hogy az adott időpontra házhoz érkezik majd egy reptéri csapat, akik lemérik és ellenőrzik, majd ki is szállítják a reptérre a csomagokat. A röntgenes ellenőrzés viszont továbbra is az eddigi módon zajlik majd.

A szolgáltatás fontos momentuma, hogy minimum hét órával az indulás előtt történjen meg az otthoni becsekkolás, hogy ezután a reptérre érkezve az utasok már rögtön a biztonsági ellenőrzésre érkezhessenek meg.

Kapcsolódó cikkek

A varázslatos Tisza-tó

A varázslatos Tisza-tó

A Tisza-tó nem csak feledhetetlen élményeket ígér, hanem remekül ki is kapcsolódhatunk ezen a csodálatos helyen.

Dubai Opera  - Placido Domingo!

Dubai Opera

A Dubai Opera megnyitotta kapuit.

Nem lehetetlen a gyerekeket lekötni egy teljes nyáron át! + tábor 2024 tipp

Nem lehetetlen a gyerekeket lekötni egy teljes nyáron át! + tábor 2024 tipp

Sok szülő számára nehéz kitalálni, hogy mivel kösse le a tinédzserkorú gyermekét egész nyáron.