Bemutatkozik a dubaji IMG Témapark

Az IMG témapark készen áll a látogatók fogadására. Nézzük melyik a TOP 5 játéka, amit mindenkinek ki kell próbálnia!
Dubai - IMG Témapark

Bemutatkozik a dubaji IMG Témapark

Több év után Dubai multi-milliárdos IMG témaparkja készen áll a látogatók fogadására. Nézzük melyik a TOP 5 játéka, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

A park 140.000 m2-en, vagyis 28 focipályán terül el, és a szórakoztatást négy zónára osztották. Az elveszett völgyben például 70 animált dinoszaurusz várja a látogatókat, de ezen kívül ott vannak még a lélegzetelállító hullámvasútok és a népszerű gyerekcsatorna által inspirált Cartoon Network zóna is.

A Kísértetszálloda

A vendégek, akik becsekkolnak a Kísértetszállodába felkészülhetnek egy sereg üvöltő és szörnyű démonra, akik csakis az őket meglátogatók megrémítésére vágynak – azaz kiugranak a szálloda sötét zugaiból és a frászt hozzák rád bármelyik pillanatban. A kísérteties vendéglátók, véres zombik és halott gyerekek azért könyörögnek, hogy játssz velük, majd pedig az átkozott labirintusban halálra ijesztenek. Azt mondják, innen örülhetsz, ha élve kijutsz…

Ben 10 5D

Csatlakozz a 16 éves kis hőshöz, Ben 10-hez és Rookhoz, akik a földönkívüli gazember, Khyber ellen küzdenek. Ez a 10 perces 5D-s mozi élmény kifejezetten az IMG-nek íródott, ugyanis a film közben a közönség érezheti a szelet, a szagokat, a vizet és a mozgásokat a szimulált székekben, miközben követik Ben kalandjait.

Mohó Jojó „robotdühöngője”

Készülj fel egy rázós útra a Pindúr pandúrok által inspirált játékon. Az út során fejjel-lefelé is forogsz három karakter stílusában: Sziporka, Puszedli és Csuporka – lefekvés előtt Mohó Jojó ellen küzdenek.

Predátor

Egy rakéta a dinoszauruszok által ellepett Elveszett-völgyben, hiszen a Predátor egy 400 méter hosszú függőleges hullámvasút. Akik bevállalnak egy menetet, gyorsan, fejjel-lefelé is utaznak, és egy lélegzetelállító 90 fokos esést is átélhetnek a 30 másodperces út alatt, amit a Jurassic Park dzsungelén át tesznek meg, ahol a bátrakat mozgó robot dinoszauruszok várják.

Velociraptor hullámvasút

2.5 másodperc alatt felgyorsulhatsz 0-ról 100 km/órára a médiaképernyővel, ami megreformálja a hullámvasútokat. Az út a madárszerű Velociraptor előtt fut, mielőtt egy T-Rex kirohan a digitális képernyőből. Amint a T-Rex üldözőbe vesz, a hullámvasút 50 másodpercre elhagyja az épületet a homokos sivatagba – ez a park egyetlen része, ami kültéri.

Még több Dubai info

Kapcsolódó cikkek

A varázslatos Tisza-tó

A varázslatos Tisza-tó

A Tisza-tó nem csak feledhetetlen élményeket ígér, hanem remekül ki is kapcsolódhatunk ezen a csodálatos helyen.

Mire érdemes figyelni téli esküvő szervezése során?

Mire érdemes figyelni téli esküvő szervezése során?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy mire érdemes figyelni téli esküvő szervezése során, ha a nagy napra készülnénk a téli időszakban.